Planerade driftarbeten

fiberkablar med kugghjul

Här hittar du information om schemalagda driftarbeten. Då vi inte själva styr helt över detta kan det då och då hända att vi inte informerats i förväg om ett driftarbete som ska göras. Vi lägger ändå till information här så fort vi vet något, även om det blir i efterhand. Som generell info kan vi också nämna att de flesta stora driftarbetena görs natt mot tisdag och det finns en potetiell risk att förberedelserna (som görs måndag kväll) kan störa din anslutning.

Stömne, 16 juni

Ett vägarbete skadade fibern här och vi behöver nu reparera skadan permanent. Arbetet påbörjas onsdag 16 juni kl 7 och beräknas vara klart vid kl 19 på kvällen. Berörda kunder informeras via brev.

Älgå, 14 juni

Vi fick under måndag eftermiddag information om ett reparationsarbete i Älgå. Under tiden arbetet pågår kommer en del kunder att helt tappa kontakten med nätet.

Uppdatering 15 juni, kl 7.30: Reparationsarbetet kunde inte göras klart under gårdagen och man fortsätter därför idag. Vi har inte fått någon sluttid men återkommer när vi vet mer. Berörda kunder (<10) får räkna med att vara utan anslutning idag.

Planerat driftarbete i nätet 15 juni

En uppgradering av servicenivån i nätet görs natten mot tisdag 15 juni mellan midnatt och klockan 6 på morgonen. Du kan eventuellt märka av vissa störningar under denna tid. På tisdagsmorgonen kan du behöva starta om din mediabox (gör den strömlös genom att dra ur sladden en liten stund och sätt sedan tillbaka strömsladden). Starta även om din övriga utrustning. Upplever du fortfarande problem uppmanar vi dig att använda vår felsökningsguideöppnas i nytt fönster.

Hillringsberg, Glava fiberförening, 9-10 juni

För ett tag sedan kördes att skåp ner här som många kunder är kopplade via. Vi behöver totalrenovera inkommande/utgående förbindelse och beräknar att arbetet, som startar onsdag morgon 9 juni kl 7, kommer att pågå in på natten. Alla kunder beräknas ha sin anslutning tillbaka torsdag morgon. Berörda kunder har informerats via brev.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 juni 2021
Sidansvarig: Annelie Pettersson