Välkommen till vårt fibernät

Påslagen dator som ligger på ett bord tillsammans med nyhetstidning och diagram

Nu har vi flyttat in vår webb här på vår gemensamma webbplats. Vi hoppas att du ska bli lika nöjd som vi är. Den närmaste tiden kommer informationen och sidorna vara under vidareutveckling men förhoppningsvis hittar du ändå den information som du söker.

Vi ger dig en pålitlig fiberanslutning med hög kvalitet och högre hastighet och därmed en bättre digital upplevelse. Att ansluta sig till vårt fibernät är en säker investering som även gör din bostad mer attraktiv oavsett var du bor – i tätort eller på landsbygd. Och du väljer helt själv vem du vill teckna avtal med och vilka tjänster du vill ha då vårt fibernät är ett öppet nät.

En digital vardag kräver en stabil uppkoppling

Fibernätets kapacitet är oslagbar utifrån hur vi använder internet idag och kommer göra i framtiden. Genom att ha en fiberanslutning framtidssäkrar du både ditt digitala hem och din vardag.

Redan idag testas vår uppkoppling och våra fibernät mer än någonsin. Det är inte ovanligt att en familj streamar film och tv-serier, spelar datorspel, handlar online, lyssnar på musik, ringer videosamtal eller kollar uppdateringar på sociala medier - allt samtidigt! Vi arbetar också alltmer hemifrån och distansundervisning blir mer och mer vanligt. Smarta hem är här för att stanna och allt från kylskåp till trygghetslarm kopplas upp mot internet. Vi blir helt enkelt mer digitala och i behov av en snabb och säker uppkoppling.

Vill du skaffa fiber och ansluta dig till vårt nät?

Läs mer om hur du går tillväga under avsnittet Anslut dig. Där kan du också fylla i en intresseanmälan så skickar vi hem ett avtalsförslag till dig.

Upplever du driftstörningar?

När vi har pågående driftstörningar i nätet, såväl akuta som planerade, uppdaterar vi vår Driftinformation här på webben så snart vi har möjlighet. Upplever du problem med din tjänst är det till din valda tjänsteleverantör som du ska vända dig.

Vill du veta vad som är aktuellt/på gång hos oss?

Då kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få full koll!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 mars 2022
Sidansvarig: Annelie Pettersson