Fiber

bild dator

Är det viktigt för dig med valfrihet och god service? Vill du ha en lokal fiberleverantör som bygger för hela kommunen? Om ja, så har du redan några bra anledningar att välja Arvika Kommunnät som din fiberleverantör.

Här kommer fler anledningar:

  • Vi bygger till hela kommunen, och priset är detsamma oavsett var i kommunen du bor.
  • En fiberanslutning ger dig säker tillgång till den senaste tekniken.
  • Det är många nya tjänster på gång; service, utbildning, smarta hem med mera och många av dessa kräver hög kapacitet.
  • I kommunnätet finns det ett brett utbud av tjänsteleverantörer och antalet växer hela tiden.

För att kunna planera vidare utbyggnad så bra som möjligt underlättar det att veta hur många som är intresserade av en anslutning i respektive område. Antalet beställningar påverkar även i vilken ordning områden prioriteras. Andra faktorer som spelar in i prioriteringsordningen är exempelvis vilka telestationer med ADSL som släcks och vår utbyggnad av stamnätet.

Vill du anmäla ditt intresse?

Gå in på anslutarvika.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  och anmäl ditt intresse eller teckna avtal direkt med BankID så säkrar du upp din och familjens anslutning redan idag! Där kan du även läsa mer om fiber.

Bor du i hyresrätt?

Just nu håller vi på att ansluta samtliga fastigheter som ägs av Arvika Fastighets AB. Om du är hyresgäst hos Arvika Fastighets så kommer du att få information i brevlådan när din fastighets anslutits och du kan beställa inkoppling av din lägenhet. Även en del privata hyresvärdar har valt att ansluta sina fastigheter till kommunnätet och bor du i en sådan fastighet ber vi dig att du vänder dig till din hyresvärd för att få reda på vad som gäller i din bostad.

Under året kommer också många skolor, förskolor, boenden och andra kommunala verksamheter att anslutas.

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev

Det händer mycket så anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få löpande uppdateringar direkt i din mejllåda. Du kan lägga till din epostadress direkt på anslutarvika.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2021
Sidansvarig: Annelie Pettersson