Välkommen till vårt fibernät

Fiberkabel, två personer syns i bakgrunden

Du får en snabb och pålitlig fiberanslutning. Det ger dig möjlighet till ett bättre digitalt liv.

Ansluta dig till vårt fibernät

Läs mer om hur du gör under avsnittet Anslut dig.

Stabil uppkoppling i din digitala vardag

Fibernätets kapacitet är oslagbar utifrån hur vi använder internet idag, och kommer göra i framtiden. Genom att ha en fiberanslutning framtidssäkrar du ditt hem.

Idag används våra fibernät mer än någonsin. Det är inte ovanligt att en familj streamar film och tv-serier, spelar datorspel, handlar online, lyssnar på musik, ringer videosamtal och kollar uppdateringar på sociala medier - allt samtidigt! Vi arbetar också mer hemifrån och distansundervisning blir vanligare. Allt från kylskåp till trygghetslarm kopplas upp mot internet. Vi blir helt enkelt mer digitala och i behov av en snabb och säker uppkoppling. Vårt fibernät är öppet så du väljer själv vilka tjänster du vill ha och vilka som ska leverera dem.

Att ansluta sig till vårt fibernät är en säker investering som även gör din bostad mer attraktiv oavsett var du bor – i tätort eller på landsbygd.

Driftstörningar

Om vi har pågående driftstörningar i nätet, såväl akuta som planerade, uppdaterar vi vår Driftinformation så snart vi har möjlighet. Upplever du problem med dina valda tjänster ska du vända dig till din tjänsteleverantör.

Gällande Post- och Telestyrelsens (PTS) Bredbandsstöd

Post- och telestyrelsen har beviljat bredbandsstöd för att möjliggöra kundanslutningar av utpekade fastigheter. Startdatum för utbyggnadsprojektet är den 1 december 2023 och slutdatum är den 1 december 2026.

Vid beställning av fiberanslutning kommer din fastighet att bli ansluten innan projektets slutdatum. Om Du väljer att beställa kommer Du att bli kontaktad av entreprenör när det är dags för din anslutning. Alla utpekade fastigheter har fått ett brevutskick från Arvika Kommunnät med erbjudande om anslutning

Beställningar kan smidigt göras elektroniskt, du kan maila eller ringa och ange ditt namn, personnummer, adress och mailadress, så skickar vi ett avtal för signering.

Pris för fiberanslutning är 25 000 kronor, priset gäller komplett installation av fiberanslutning. Den årliga nät- och serviceavgiften är 600 kr per år. Avgifter för abonnemang tillkommer och betalas direkt till vald tjänsteleverantör.

Har du frågor:

Du kan mejla oss på kundservice.teknik@arvika.se eller ringa på 0570‑822 00 Länk till annan webbplats.

 

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juli 2024
Sidansvarig: Annelie Pettersson