Driftinformation via SMS

Strömavbrott, vattenläcka eller slambilen kommer. Sms skickas automatiskt till alla mobilabonnemang som är registrerade på adresser som berörs. Du som är folkbokförd på en annan adress, har ett oregistrerat kontantkort, skyddat nummer eller ett företagsabonnemang behöver själv registrera ditt mobilnummer nedan för att få information via sms.

Du kan registrera sig för sms-information för flera fastigheter, vilket kan vara bra om du till exempel vill få information för en fastighet där en anhörig bor.

Sms skickas när vi lokaliserat felet, vet omfattningen och vilka fastigheter som berörs.

Du kan även registrera ditt hemtelefonnummer för att bli uppringd och få ett automatiskt röstmeddelande uppläst. Uppringande telefonnummer är alltid 072‑400 50 26. Du kan också ange din e-postadress för att få våra aviseringar.

SMS-informationen är ett komplement till den driftinformation som vi publicerar här på vår webbplats samt på arvika.se, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eda.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på Arvikas Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt Edas Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi använder aldrig våra sms-utskick till någon form av försäljning eller marknadsföring. Det går inte att besvara de sms som vi skickar.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2024
Sidansvarig: Veronica Nordenberg