Så här kan du betala din faktura

Bild på hand, dator och miniräknare

Som kund hos Teknik i Väst har du flera olika betalningsalternativ att välja mellan.

Autogiro, e-faktura, e-postfaktura

Med autogiro betalar du dina fakturor enkelt och bekvämt. Autogiro innebär att betalningen till bolaget dras automatiskt från ditt konto på fakturans förfallodag.

Det finns också möjlighet att betala via e-faktura eller e-postfaktura. Då bidrar du positivt till miljön genom minskade utskrifter och du har alltid tillgång till din faktura, var du än befinner dig. Som privatkund anmäler du e-faktura via din Internetbank, om du vill ha e-postfaktura kontaktar du Kundservice. Företagskunder anmäler sig för e-faktura via anmälningsformuläret på webbplatsen.

Du som idag har valt att få pappersfaktura, men är ansluten till Kivra, kommer att få fakturan dit. Om du redan får dina fakturor från Teknik i Väst digitalt, till exempel via din internetbank, blir det ingen förändring i fakturautskicken till dig. Kivra Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan med fördel kombinera e-faktura med autogiro, vilket gör din betalningshantering ännu enklare och smidigare.

Både autogiro och e-faktura är kostnadsfritt för dig som kund. Mer information om autogiro och e-faktura finns på webbplatsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Utlandsbetalningar

For payments from outside Sweden, please instruct your bank to forward payment orders directly to;

BIC (Bank Identifier Code)/SWIFT
SWEDSESS

IBAN (International Bank Account Number)
SE21 8000 0843 1905 3072 3782

Förseningsavgifter

Vid försenad betalning debiteras påminnelseavgift om för närvarande 60 kronor samt dröjsmålsränta enligt räntelagen. Dessa förseningskostnader läggs på din nästa faktura.

Om Teknik i Väst trots påminnelse inte får betalt, lämnas fordran vidare till det inkassobolag som bolaget samarbetar med, Visma Collectors. Ärendet hanteras sedan vidare av Visma Collectors och ytterligare kostnader för inkasso tillkommer.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2024
Sidansvarig: Veronica Nordenberg