Jobba hos oss

Teknik i Väst är ett expansivt bolag. Vi gick nyligen från arbetet i Arvika Teknik AB, till resursbolaget Teknik i Väst AB, vars uppdrag är att sköta verksamheten för de tekniska bolagen inom Arvika kommunkoncern, samt VA, gata och renhållning för Eda kommun.

Idag är vi cirka 140 anställda med vitt skilda arbetsområden. Hos oss finns maskinförare, mättekniker, mätningsingenjörer, projektörer, drifttekniker, ekonomer, projektledare, miljöutvecklare, utredningsingenjörer och mycket mer.

Vi är med och tar ett stort ansvar för kommunernas miljö- och klimatarbete genom att leta nya och moderna lösningar för minskad miljöpåverkan.

Tack vare vår kommunala tillhörighet får vi möjligheter att söka och bedriva både EU-projekt och Sida-projekt. Just nu deltar vi exempelvis i EU-projektet Catch, som handlar om klimatanpassning för medelstora städer. Dessutom genomfördes hösten 2018 en förstudie för ett kommunalt partnerskap tillsammans med Uasin Gishu County i Kenya. Ett kommunalt partnerskap är en internationell samarbetsform som finansieras helt av biståndsmedel från SIDA via ICLD (Internationellt Centrum för Lokal Demokrati). Förstudien resulterade i ett 3-årigt partnerskap som syftar till att öka säkerheten i dricksvatten-produktionen i orten Moi´s Bridge. Partnerskapet innebär även att vi tillsammans får arbeta med demokratifrågor och bidra i det globala arbetet med Agenda 2030. Teknik i Väst är stolta över att ha verksamhet och medarbetare som fått förtroendet att bidra med sin kunskap internationellt.

Att jobba för samhällsnyttan, det lokala och samtidigt det globala är en spännande utmaning för oss och det ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter. Vår ambition är att vara pålitliga, kompetenta och moderna - med ett miljöfokus, varje dag!

Lediga jobb hos oss just nu? Kolla här! Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2021
Sidansvarig: Anders Norrby
Om oss