Jobba hos oss

Teknik i Väst uppdrag är att sköta verksamheten för de tekniska bolagen inom Arvika kommunkoncern, samt VA, gata och renhållning för Eda kommun. Dessutom sköter vi driftuppdraget åt Årjängs nät.

Vi har ca 150 medarbetare på olika anläggningar i tre kommuner. Hos oss finns maskinförare, mättekniker, mätningsingenjörer, projektörer, drifttekniker, projektledare, miljöutvecklare, utredningsingenjörer och mycket mer.

Vi är med och vill ta ett stort ansvar för kommunernas miljö- och klimatarbete genom att leta nya och moderna lösningar för minskad miljöpåverkan.

Tack vare vår kommunala tillhörighet får vi möjligheter att söka och bedriva både EU-projekt och Sida-projekt. Sedan några år tillbaka deltar vi i EU-projektet CATCH, som handlar om klimatanpassning Öppnas i nytt fönster. för medelstora städer. Dessutom deltar vi i ett kommunalt partnerskap med syfte att säkra dricksvattenproduktionen i Moi´s Bridge en ort i Uasin Gishu County, Kenya. Partnerskapet innebär även att vi tillsammans får arbeta med demokratifrågor och bidra i det globala arbetet med Agenda 2030.

Att få jobba för samhällsnyttan, det lokala och samtidigt det globala, är en spännande utmaning för oss och det ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.

Vår ambition är att vara pålitliga, kompetenta och moderna – med ett miljöfokus, varje dag!

Lediga jobb hos oss just nu? Kolla här! Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 mars 2022
Sidansvarig: Anders Norrby
Om oss