Jobba hos oss

Hos oss finns maskinförare, mättekniker, mätningsingenjörer, projektörer, drifttekniker, projektledare, miljöutvecklare, utredningsingenjörer och mycket mer. Vi är med och tar ett stort ansvar för kommunernas miljö- och klimatarbete genom nya och moderna lösningar för minskad miljöpåverkan.

Vi har cirka 150 medarbetare på olika anläggningar i tre kommuner. Teknik i Väst uppdrag är att sköta verksamheten för de tekniska bolagen inom Arvika kommunkoncern, samt VA, gata och renhållning för Eda kommun. Dessutom sköter vi driften av Årjängs fibernät. Att få jobba för samhällsnyttan, det lokala och samtidigt det globala, är en spännande utmaning för oss och det ger våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.

Tack vare vår kommunala tillhörighet får vi möjligheter att söka och bedriva både EU-projekt och Sida-projekt. Sedan några år tillbaka deltar vi i EU-projektet CATCH, som handlar om klimatanpassning Öppnas i nytt fönster. för medelstora städer. Dessutom deltar vi i ett kommunalt partnerskap med syfte att säkra dricksvattenproduktionen i Moi´s Bridge en ort i Kenya. Partnerskapet innebär även att vi tillsammans får arbeta med demokratifrågor och bidra i det globala arbetet med Agenda 2030.

Lediga jobb hos oss just nu? Kolla här! Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2024
Sidansvarig: Anders Norrby
Om oss